L’Hoquei Club Alpicat neix l’any 2004 amb l’objectiu d’esdevenir un referent d’aquest esport a la província de Lleida.

Arribar fins a la situació actual ha sigut un camí ple d’entrebancs i dificultats però han estat els nostres valors, basats en el compromís i l’esforç, els que ens han permès convertir-nos en un referent de l’hoquei lleidatà.

QUIN ÉS EL NOSTRE OBJECTIU?

Esdevenir un referent de l’hoquei de primer nivell a la província de Lleida mitjançant una escola basada en el compromís i la qualitat.

DARRERES NOTÍCIES

Abans de llençar, reutilitzar. Un perniler a cop d’estic!

Per aquells que us vau perdre el taller de reparació i reutilització amb estics d’hoquei, us deixem quatre fotografies del taller del darrer dimecres, on a part d’aprendre a reparar estics vam aprendre com fer un perniler amb estics d’hoquei. Sí, ho has llegit bé, un perniler! Aquest taller pretén ser només una demostració de com podem crear nous objectes a partir d’elements que tenim per casa abans de què esdevinguin un residu. La campanya continua i encara queden 3 tallers, dos dels quals de costura i un altre de reparació d’estics.

Anima’t a participar! 

 

Encara no has sentit l’entrevista a Ràdio Alpicat?

El Hoquei Club Alpicat aposta per la reducció dels residus i la reutilització amb el seu projecte ‘Cop d’estic a la generació de residus’ el qual organitza diverses activitats com la reparació d’estic o la costura creativa. Per conèixer més detalls van parlar amb el president del club, Ricard Vizcarra!

Per escoltar l’entrevista completa clica aquí!