L’Hoquei Club Alpicat neix l’any 2004 amb l’objectiu d’esdevenir un referent d’aquest esport a la província de Lleida.

Arribar fins a la situació actual ha sigut un camí ple d’entrebancs i dificultats però han estat els nostres valors, basats en el compromís i l’esforç, els que ens han permès convertir-nos en un referent de l’hoquei lleidatà.

QUIN ÉS EL NOSTRE OBJECTIU?

Esdevenir un referent de l’hoquei de primer nivell a la província de Lleida mitjançant una escola basada en el compromís i la qualitat.

DARRERES NOTÍCIES

A la venta la nova linea de roba HCAlpicat

El HC Alpicat ha establert un acord amb l’empresa La Graderia pel qual s’encarregaran de fer la venda, distribució i marcatge de la roba esportiva del club.
Per tal de poder gestionar de forma correcta les comandes, s’ha habilitat un apartat privat a la nostra web, on podreu trobar la secció, botiga. En aquesta secció podreu trobar tota la roba oficial del club. (aviat rebreu instruccions de com poder accedir-hi)

L’única roba obligatòria és:

  • Samarreta primera equipació
  • Samarreta segona equipació
  • Pantaló de partit
  • Xandall (en aquest cas, com sempre es deixa una moratòria fins a gener)

Tots aquells que vulguin emprovar talles podran fer-ho directament a la botiga de La Graderia, ubicada al Carrer Pintor Xavier Gosé, 7, 25005 de Lleida. Per tal de garantir les mesures COVID-19 i una bona atenció, es prega que concerteu cita al telèfon 873 99 29 84.

Abans de llençar, reutilitzar. Un perniler a cop d’estic!

Per aquells que us vau perdre el taller de reparació i reutilització amb estics d’hoquei, us deixem quatre fotografies del taller del darrer dimecres, on a part d’aprendre a reparar estics vam aprendre com fer un perniler amb estics d’hoquei. Sí, ho has llegit bé, un perniler! Aquest taller pretén ser només una demostració de com podem crear nous objectes a partir d’elements que tenim per casa abans de què esdevinguin un residu. La campanya continua i encara queden 3 tallers, dos dels quals de costura i un altre de reparació d’estics.

Anima’t a participar!