PER QUÈ HAURIA D’ESCOLLIR L’HOQUEI?

 

Perquè combina l’habilitat i la precisió. No és suficient amb saber patinar, és necessari tenir coordinació, voluntat i la intel·ligència. No és millor jugador d’hoquei aquell més fort sinó aquell més ràpid pensant. En definitiva, un esport ideal per desenvolupar la intel·ligència dels infants.

Perquè és un esport que t’enganxarà. Fins i tot els entrenaments són un exercici que entusiasma als jugadors. La intensitat amb la què és viu aquest esport és incomparable amb altres esports.

Si vols divertir-te fent un esport que desperta passió, vine a jugar amb nosaltres! Vine un dia, prova-ho i gaudeix com un nen petit!

PER QUÈ HAURIA D’ESCOLLIR L’HOQUEI CLUB ALPICAT?

 

Perquè estem compromesos amb l’entorn i la família. Des del club posem a disposició dels nous jugadors patins i proteccions per què puguin provar-ho gratuïtament. A més, a la nostra web trobaràs una borsa de material reutilitzable. Som un equip compromès amb el medi ambient i amb la prevenció de residus.

Quan es tracta de gaudir, fes-ho amb les millors condicions. El club té una pista de parquet que és la enveja de la província. Entrena sense patir fred, mullar-te o refredar-te. Vine a jugar a un dels millors pavellons de la província.