Protocol Covid-19 HC Alpicat

 

El Club d’Hoquei Alpicat ha treballat, conjuntament amb el gestor esportiu Joan Solans, d’acord amb les normatives esportives de la FEP i FECAPA i el pla de prevenció de l’ajuntament d’Alpicat, per dur a terme un pla de contingència COVID-19 per a totes les nostres activitats, siguin d’escola o competició. Els objectius principals d’aquest pla, són:

Salut: aquest pla està dissenyat per mantenir les màximes garanties sanitàries quant a la pràctica de l’hoquei i en favor dels esportistes i les seves famílies.

Compromís: s’ha desenvolupat el pla per complir amb les normatives propostes per les autoritats sanitàries i d’aquesta manera poder continuar amb la pràctica d’aquest esport.

Esport: perquè creiem amb la pràctica de l’esport com una de les vies per tornar a la normalitat social.

Normativa Assistència Públic

 

Tal com recomana les autoritats sanitàries, el club elabora un registre de totes les persones que accedeixen al pavelló per veure les competicions. Les dades emmagatzemades en aquest registre, només s’utilitzaran per a la traçabilitat de contagi de la Covid-19, només es farà ús per sol·licitud de les autoritats sanitàries.