COP D’ESTIC A LA GENERACIÓ DE RESIDUS

 

Allargar la vida útil de qualsevol producte s’ha de convertir en una prioritat de la nostra societat. Per aquesta raó, des del Club Hoquei Alpicat, amb la indispensable col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya, hem creat un apartat a la nostra web amb l’objectiu de promocionar l’intercanvi de material entre jugadors i famílies.

Podeu accedir a la borsa de material reutilitzable i buscar aquell material que necessiteu i reservar-lo, passant pel club en horaris d’entrenament per recollir-lo. D’altra banda, si voleu fer una donació, la podeu fer directament al club, nosaltres mateixos penjarem el material a la web.

I si t’agrada la iniciativa, comparteix-ho a les xarxes socials. Entre tots, farem dels nostres valors la bandera del club, a cop d’estic amb la generació de residus!

Taller de reparació d’estics
Tots els jugadors coneixen aquell sentiment quan en un xut desafortunat o en una intensa lluita per la bola, se’ns trenca el nostre estic preferit. Per fer-hi front, des del HCA organitzarem al llarg de la temporada tallers de reparació d’estics. Vine al nostre taller i aprèn tot allò que necessites saber!

Taller de xut eficient
Què vol dir xut eficient? Quants cops se t’ha trencat un estic a l’hora de xutar? Aquest curs, no només té com a objectiu millorar les teves habilitats com a jugador sinó que a més a més, et proporcionarà les eines per evitar el trencament d’estics!

Tallers de costura
Tots tenim una peça de roba, uns guants o una samarreta amb la que tenim una connexió especial. I quan comença a està donada, quan comences a tenir aquella sensació de comoditat perfecta, se’t trenca! Això s’ha acabat, vine al taller de costura de reparació i torna a ficar-te aquella peça de roba preferida.

COM CONSERVAR EL MATERIAL?

Arribats a casa el vostre fill us ha demanat que cal canviar les rodes dels patins, o que quan juga, se sent un soroll estrany, que els patins no llisquen, o bé, vosaltres mateixos us n’adoneu que les rodes estan desgastades, que no giren bé, etc.

SABEU QUINA ÉS LA MILLOR SOLUCIÓ?

Si la resposta és no, i teniu ganes d’aprendre a mantenir l’equipació del vostre fill en les millors condicions, aquí us deixem una sèrie de vídeos que us poden ajudar, tant pel que fa als patins, com per arreglar estics, o millorar la tècnica de xut.

Entre tots farem un club més compromès amb el medi ambient!